mindfulness

mentorsessie

Van mindFULL naar mindful in 60 minuten

  Gemakkelijk online

  De Mindfulness Mentorsessie vindt eenvoudig online plaats, in je eigen vertrouwde omgeving. Dus geen gedoe met reizen!

  Verlaag je stressniveau

  Tijdens de sessie leer ik je hoe je deze stressverminderende techniek in je leven kunt toepassen, zodat je meer ontspanning, rust en plezier zult ervaren.

  Meer lichaamsbewustzijn

  Mindfulness versterkt de verbinding met je lichaam, waardoor je steeds beter leert reageren op de signalen die je lichaam geeft.

  Groei in zelfvertrouwen

  Wanneer stress niet langer overheerst, voel je je meer in balans en kun je meer genieten van het leven dat je verlangt. Dit geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen!

  Waarom mindfulness?

  Mindfulness is een krachtig tegengif tegen stress. Het stelt je in staat om in het hier en nu aanwezig te zijn en zelf een gevoel van kalmte te creëren.

  De Mindfulness Mentorsessie is speciaal ontworpen om deze stressverlagende vaardigheid op een passende manier in je leven te implementeren.

  En geloof me, dat kan je en dat verdien je! Als ondernemende moeder weet ik als geen ander hoe gemakkelijk het is om jezelf voorbij te lopen, wat vaak leidt tot frustratie. Maar dat hoeft niet! Het is 100% mijn overtuiging dat ook jij het in je hebt om in verbinding te blijven met jezelf en in je kracht te staan. Zo kun je leven vanuit rust en vertrouwen in jezelf.

  De Mindfulness Mentorsessies zijn voor jou als…

  • Je verlangd naar meer ontspanning, rust en plezier in jouw leven.
  • Je last hebt van strenge gedachten en je milder wilt worden voor jezelf.
  • Je klaar bent met het gevoel dat je in een miljoen verschillende richtingen wordt getrokken.
  • Je wilt leren om naar de signalen van je lichaam te luisteren, zodat je jezelf niet meer constant voorbijloopt.
  • Je je veerkracht en zelfvertrouwen wilt vergroten om sterker in je schoenen te staan.

  Wat klanten zeggen

  Hoe gaat de sessie in zijn werk?

  Het plannen van een Mindfulness Mentorsessie doe je heel eenvoudig (en zonder stress 😉) volgens drie stappen:

   STAP 1

   Plan een gratis mindfulness sessie

   Om optimaal van mindfulness te kunnen genieten, is het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens de sessies. Daarom bied ik altijd de kans om eerst kosteloos kennis te maken met elkaar en mijn werkwijze. Je kunt eenvoudig zelf je afspraak inplannen via deze link. Na het inplannen, ontvang je een link voor onze online kennismakingssessie via e-mail.

   STAP 2

   Online kennismaken met elkaar en mindfulness

   Tijdens de kennismakingssessie onderzoeken we samen of de mindfulness sessies bij jouw behoeften aansluiten. We bespreken je wensen en doen samen een korte mindfulness oefening. Zo kun je direct ervaren hoe aangenaam en nuttig het voor je kan zijn. En geloof me, je zult er meer van willen!

   STAP 3

   Aan de slag met de mindfulness mentorsessies

   Samen plannen we de Mindfulness Mentorsessie. Hier leer ik je hoe je deze stressverlagende vaardigheid op een eenvoudige manier in jouw leven kunt implementeren. We doen dit door mindfulnessoefeningen te doen die precies in jouw leven passen, voor meer ontspanning, rust en plezier. Daarna bespreken we of een vervolgsessie gewenst is. No strings attached dus!

   Veel gestelde vragen

   Voor wie zijn de mindfulness mentorsessies geschikt?

   Voor vrouwen die dolgraag met mindfulness aan de slag willen voor meer zelfvertrouwen, ontspanning en plezier in hun leven, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen.​

   Moet ik al ervaring hebben met mindfulness?

   Nee zeker niet! Tijdens de kennismakingssessie inventariseren we je wensen op het gebied van mindfulness. In de daaropvolgende mentorsessies gaan we dieper in op mindfulness oefeningen die precies aansluiten bij jouw behoeften.

   Hoelang duurt een sessie?

   Een mindfulness mentorsessie duurt altijd 60 minuten.

   Hoeveel kost een mindfulness mentorsessie?

   Een mindfulness mentorsessie van 60 minuten kost nu tijdelijk geen 110,- euro maar slechts 55,- euro inclusief btw. Na afloop van de sessie ontvang je een factuur met een betaallink per e-mail.

   Hoe weet ik of mindfulness wel bij me past?

   Only one way to find out: boek een gratis kennismakingssessie en ervaar het zelf. Dan bespreken we samen of mindfulness ook daadwerkelijk bij je past.

   Waarom is de eerste sessie gratis?

   Zodat we samen kunnen kijken of de mindfulness sessies daadwerkelijk aansluiten bij jouw behoeften. Ik verspil namelijk niet graag jouw en mijn tijd. Ik zal je in alle eerlijkheid vertellen of ik je kan helpen. Als dat niet het geval is, verwijs ik je graag door naar iemand die, naar mijn mening, beter in staat is om je te helpen.

   Hoeveel sessies heb ik nodig?

   Het hangt volledig af van je behoeften. Tijdens de eerste sessie leer ik je de basis van mindfulness en hoe je het kunt implementeren in je dagelijkse leven. Na één sessie kun je al zelfstandig aan de slag met mindfulness, ongeacht waar je nu in het leven staat.

   Wil je een duurzame verandering in je leven? Dan zijn meerdere sessies noodzakelijk. Je kunt mindfulness vergelijken met het trainen van je spieren: na één training voel je je goed en ken je misschien de basis, maar je bent nog niet sterker geworden. Door meerdere mindfulness-sessies te plannen, versterken we je ‘aandachtsspier’, zodat je steviger in je schoenen staat en meer van het leven kunt genieten.

   Hoe boek ik een mindfulness mentorsessie?

   Via deze link kun je de eerste kennismakingssessie boeken. Deze sessie is kosteloos en duurt 30 minuten. Je ontvangt een uitnodiging voor onze online kennismakingssessie per e-mail.

   We plannen de vervolgsessie (de Mindfulness Mentorsessie) altijd samen in aan het einde van een sessie, en je ontvangt de uitnodiging direct in je e-mail.

   Are you ready!?

   Ben je enthousiast om met mindfulness te beginnen? Boek dan nu je gratis kennismakingssessie met mij.

   Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten en je kennis te laten maken met deze geweldige techniek. Geloof me… je zult er geen genoeg van krijgen!

   Ervaar zelf het positieve effect van mindfulness. Je kunt je gratis kennismakingssessie eenvoudig boeken via de onderstaande knop: