Wanneer voelde je

voor het laatst

dat je goed bent

zoals je bent?

Je bent er klaar mee om geleefd te worden…

Je probeert met man en macht veel ballen in de lucht te houden. Je wilt het graag goed doen voor anderen en zorgt vol overgave voor je omgeving. Je eigen behoeften schuif je er zelfs voor aan de kant, waardoor je steeds verder van je dromen verwijderd raakt.

Het breekt je op. Je lichaam heeft al meerdere signalen afgegeven dat je alsmaar over je grenzen heen gaat.

Hoe lang denk je dat nog vol te houden?

• Je hebt het brandende verlangen om je leven te veranderen, zodat je gelukkig kan zijn.
• Maar waar begin je? En hoe weet je nou wat echt werkt?
• Je besluit om wat zelfhulpboeken te lezen en probeert het een en ander uit.
• Even lijkt het resultaat te hebben, maar dan… verval je al snel weer terug in je oude patroon.
• Het frustreert je. Het belemmert je. Het maakt je misschien ook wel verdrietig. Wéér niet gelukt…

Het raakt mij om mensen zo te zien worstelen met zichzelf. Ik weet namelijk uit persoonlijke ervaring dat het echt anders kan. Je hoeft niet langer met deze gevoelens rond te lopen. Echt niet. Ik geloof er namelijk in dat jij – ongeacht jouw situatie – in staat bent om een leven te creëren waar jouw hart vreugdesprongetjes van maakt, zonder dat daar al te veel poespas voor nodig is.

Je hoeft daarvoor geen streng dieet te volgen, intensief te sporten, duizenden boeken te lezen of uren te mediteren. Echt niet. Alles is er al. Alles zit al in jou, ook al klinkt dat nu misschien wat onwerkelijk. Dat is niet erg. Daarvoor ben ik er 😉

Visualisatie ‘In Je Kracht’

Verlang je ernaar om steviger in je schoenen te staan, zodat je zelfverzekerder door het leven gaat? Dan wordt het tijd om een diepere connectie te maken met je krachtigste zelf! Maak in slechts 12 minuten verbinding met je krachtigste zelf met behulp van deze visualisatie. De visualisatie is te beluisteren op je telefoon, tablet en laptop. Heel eenvoudig te beluisteren, waar en wanneer jij maar wilt!

1:1 coaching

Je wilt je leven verbeteren omdat je (op een bepaald gebied in je leven) niet gelukkig bent. Het knaagt al langer aan je en je haalt van alles uit de kast om te veranderen. Het lijkt even effect te hebben, maar dan… val je weer terug in je oude patronen. Het frusstreert je, want je voelt diep van binnen dat je tot zoveel meer in staat bent. Dus hoe doorbreek je die blokkades? En hoe weet je nou wat ECHT werkt? That’s where I come in!

Dagretraite

Je bent er klaar mee om geleefd te worden. Je verlangt naar rust en hebt het brandende verlangen om weer in contact te komen met jezelf. Uit je hoofd, in je kracht, zodat jij weer kunt genieten van het leven. Even helemaal niets moeten. Geen verplichtingen en geen afleidingen. Geef gehoor aan jouw verlangen naar een moment voor jezelf. Stap uit de ratrace en doe mee aan de dagretraite met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen. Dat verdien jij!

Ik was jarenlang niet gelukkig en heb mijzelf flink verwaarloosd…

Ik was jarenlang niet gelukkig en heb mijzelf flink verwaarloosd…

Hi! Ik ben Robbin en ik zie het als mijn missie om jou te helpen met het doorbreken van patronen die je ervan weerhouden om je fijnste leven te creëren.

Call me crazy maar ik geloof er zo in dat dit echt bijdraagt aan een gelukkigere wereld. Ik weet namelijk uit eigen ervaring dat als je oprecht lekker in je vel zit, je tot zoveel meer in staat bent en zoveel meer voor je omgeving kan betekenen.

Ik was jarenlang niet gelukkig en heb mijzelf flink verwaarloosd. Tot ik in december 2018 flink op mijn bek ben gegaan. Dankzij deze ‘klap’ vond ik mijn levensmissie.

Gratis e-book

Laat jij je regelmatig weerhouden door gedachten als “wat nou als het niet lukt” of “ik ben niet goed genoeg” en ben jij daar helemaal klaar mee? Dan wordt het tijd om er iets aan te doen. Start vandaag nog met je eerste stap naar zelfliefde!

In dit e-book leer je hoe je – op zeer praktische wijze – meester wordt over je gedachten, zodat deze je niet meer in de weg staan!

Wat klanten zeggen

“Ik ben zo dankbaar voor het Life-changing Lifestyle Program!”

Ik merk een enorme verandering en ben zo dankbaar. Robbin heeft iets voor elkaar gekregen wat in de bijna 30 jaar niemand is gelukt: het doorbreken van een vast patroon.

Anja de Groot

“Robbin heeft mij geleerd hoe ik kan manifesteren en dat ik mag ontdekken wie ik wil zijn”

Het Life-changing Lifestyle Program heeft ervoor gezorgd dat mijn schouders een heel stuk lichter aanvoelen. Ik heb geleerd om mijn onzekerheden te omarmen en nieuwe paden aan te leggen. Bedankt!

Amy Kuijken

“Na het Life-changing Lifestyle Program sta ik mijzelf weer toe om stappen te maken”

Ik deed mee met het Life-changing Lifestyle Program omdat ik zelf veel bezig ben op het gebied van mental health en groei in mijn bedrijf en daarnaast gezond eten en bewegen een beetje achter bleef. Door Robbin heb ik het inzicht gekregen dat ik onderliggend wilde zijn waar ik eerder stond op het gebied van voeding en sport.

Joelle Gerrits

Ask me anything!

Wil je weten of we een goede match zijn? Of heb je een andere vraag? Laat dan hier je bericht achter. Ik beantwoord mijn berichten van maandag t/m vrijdag binnen 2 werkdagen.