Start vandaag nog

met jouw eerste stap

naar zelfliefde

Gratis e-book – De eerste stap naar zelfliefde

Laat jij je regelmatig weerhouden door gedachten als “wat nou als het niet lukt” of “ik ben niet goed genoeg” en ben jij daar helemaal klaar mee? Dan wordt het tijd om er iets aan te doen. Start vandaag nog met je eerste stap naar zelfliefde!

In dit e-book leer je hoe je – op zeer praktische wijze – meester wordt over je gedachten, zodat deze je niet meer in de weg staan!

Vul het formulier in en ontvang jouw exemplaar van het e-book gratis in jouw mailbox.

Waarom dit gratis e-book?

Omdat ik zie dat zoveel mensen hard zijn voor zichzelf, wil ik diegenen stevig bij de schouders pakken en ze streng toespreken: “Kap hiermee, dit gaat je niet helpen!”

Ik weet namelijk uit persoonlijke ervaring dat het anders kan. Jaren geleden was ik namelijk maar al te bekend met het continu bekritiseren van mezelf. Ik vond mezelf nooit goed genoeg. Gelukkig werd ik in 2018 stevig bij de schouders gepakt en toegeschreeuwd – figuurlijk dan. Ik kreeg een burn-out, wat mij deed beseffen dat het anders moest.

Mijn eerste stap naar zelfliefde was zo simpel en zo effectief, dat ik het bijna niet kon geloven. Daarom bied ik dit gratis e-book aan, omdat ik het egoïstisch zou vinden als ik dit niet met je zou delen.