Je bent er klaar mee

om geleefd te worden

Je dagen vliegen voorbij en tijd voor jezelf lijkt haast onmogelijk…

Meer dan ooit verlang je naar rust, maar waar begin je? Je dagelijkse verplichtingen gaan immers gewoon door. Je huishouden wordt niet vanzelf gedaan, je gezin heeft je nodig, je collega’s rekenen op je en je to-do lijst lijkt steeds langer te worden. Zucht…

Eén ding is duidelijk: je bent er klaar mee. Je verlangt er naar om dit patroon te doorbreken en hebt het brandende verlangen om weer in contact te komen met jezelf. Uit je hoofd, in je kracht, zodat jij weer kunt genieten van het leven. En trust me, dat kun jij en dat verdien jij!

Ontsnap aan de waan van de dag…

Ben je toe aan een moment voor jezelf?

Even helemaal niets moeten…
Geen verplichtingen…
Geen afleidingen…
Geen “nog even snel dit doen”…

Lijkt het je tof om te connecten met vrouwen die precies hetzelfde zoeken als jij?

Dan is de dagretraite precies wat je nodig hebt! Geef gehoor aan jouw verlangen naar een moment voor jezelf.

Doe mee in een fijne setting met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen en ontdek hoe je je leven kunt transformeren door weer in contact te komen met je innerlijke kracht.

Over de dagretraite

Stel je eens voor:

Het is zaterdag en vandaag heb je een dagretraite op de planning staan. Even helemaal niets moeten, heerlijk! Onderweg naar de retraite merk je toch een lichte spanning op. Je weet immers niet wat je kunt verwachten.

Je komt aan op de plaats van bestemming, belt aan, loopt de trap omhoog, doet de deur open en stapt een prachtige ruimte binnen waar een oase van rust hangt. Je zet je telefoon op vliegtuigstand, trekt je schoenen uit en neemt plaats op een van de yogamatten met kussentje en deken.

Een voor een sluiten er zich meerdere vrouwen aan. Onder het genot van een kop thee en iets lekkers kom je erachter dat deze vrouwen, net als jij, klaar zijn met de waan van de dag en ook behoefte hebben om weer in contact te komen met zichzelf. Ze worstelen met het doorbreken van dit patroon en twijfelen regelmatig aan zichzelf. Wat een verademing… en jij maar denken dat je de enige was.

Samen ga je aan de slag met oefeningen die jouw innerlijke kracht helpen ontdekken en versterken. Tussendoor worden de inzichten met elkaar gedeeld. Het inspireert je en het zet je tegelijkertijd aan het denken. Je maakt aantekeningen in je notitieboekje, zodat je de inzichten thuis nog eens rustig door kunt lezen.

Dan valt de avond en wordt er een heerlijk en gezond diner geserveerd aan een gezellig gedekte tafel. Alles is vers bereid door een chef-kok met voor ieder wat wils.

Verzadigd van het heerlijke eten ploft iedereen weer op de yogamat. De avond staat volledig in het teken van ontspanning. Je leert met name hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven, zodat de waan van de dag je niet langer meer in zijn greep heeft.

Voor je het weet is de dag alweer om. Een dag waarin je echt even stil hebt kunnen staan bij jezelf en contact hebt gemaakt met je innerlijke kracht. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten en tools die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Doe je mee?

Doe je mee?

Gun jij jezelf een verwendag waarin je tot jezelf kunt komen en weer contact kunt maken met je innerlijke kracht?

Meld je dan aan voor de wachtlijst!

Je inschrijving voor de wachtlijst is geheel vrijblijvend. Pas bij aanschaf van een toegangsticket is je plek definitief gereserveerd. Ik zal je als eerste op de hoogte stellen zodra de voorverkoop begint. Je ontvangt dan van mij een e-mail met een directe link om je ticket te kunnen scoren.
Zo gemakkelijk is het 🙂

Let op: er is slechts plaats voor 8 dames. Pas bij aanschaf van een ticket ben je zeker van een plek.

Wanneer?
Op een zaterdag in het voorjaar 2024 (exacte datum volgt nog)

Waar?
Regio Eindhoven

Wat?
Een dagretaite waarin je:

  • De waan van de dag kunt ontvluchten
  • Weer in contact komt met je innerlijke kracht d.m.v. zelf bewustwordingsoefeningen
  • In de watten wordt gelegd met onder andere hapjes, drankjes (alcoholvrij) en een heerlijk diner
  • De tijd en rust hebt om tot jezelf te komen
  • Naar huis gaat met nieuwe inzichten en inspiratie

Jouw investering
€125,- inclusief btw. Ook in twee delen van maar liefst €62,50 per maand te betalen.