Get to know me

Hi, ik ben Robbin!

Hi, ik ben Robbin!

Trotse moeder, liefdevolle partner, dierenvriend, gepassioneerde coach, gedreven onderneemster, gezondheidsfreak en een vrouw met een missie!

Ik zie het namelijk als mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen een krachtige verbinding met zichzelf te maken, zodat ze meer rust en vertrouwen in hun leven ervaren.

Deze missie is niet zomaar toevallig op mijn pad gekomen…

“Papa, waarom voeren mensen oorlog?”

Als klein meisje hield ik mij al bezig met grote vraagstukken. Waarom bestaat er armoede? Hoe groot is het heelal? Waarom voeren mensen oorlog? Dat vond ik pas echt interessant. Niet alleen maar hoor, ik speelde ook veel met K’NEX en barbies. Iets minder zware kost voor een klein kind.

Ik heb het geluk gehad dat ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin waarin mijn ouders mij en mijn oudere zus de ruimte gaven om onze nieuwsgierigheid te onderzoeken en creativiteit te laten stromen.

Zo kan ik mij nog goed herinneren dat ik als kind een tijdje geobsedeerd was door het heelal (geen idee waarom). Ik wilde werkelijk ALLES weten. Mijn moeder haalde boeken bij de bibliotheek over het sterrenstelsel, mijn vader ging regelmatig met mij op pad met de telescoop en voor de lol hield ik spreekbeurten over planeten.

Als ik eenmaal op zoek was naar antwoorden, dan kon ik mezelf er volledig in vastbijten. Ik leefde dan als het ware in mijn eigen bubbel.

“Aarde aan Robbin…”

Dat dromerige werd niet altijd gewaardeerd op school. “Hallo Robbin, zit je weer te dromen!?” zei de docent regelmatig tegen mij. Het lukte mij maar niet om mijn aandacht bij de les te houden. Ik vond het veel leuker om te dagdromen. Docenten omschreven mij als: afwezig, afgeleid en verveeld.

Ik voelde mij dan ook niet thuis in het schoolsysteem. De vrijheid die ik thuis ervaarde om mijn nieuwsgierigheid en creativiteit te laten stromen werd plotseling een stuk minder. Je moest opeens een vakkenpakket kiezen, stilzitten en luisteren. Daar had ik grote moeite mee en wist niet hoe ik moest dealen met deze gevoelens. Ik werd daardoor steeds opstandiger en werd regelmatig de klas uitgestuurd.

 In december 2018 kwam eindelijk de klap die mijn leven voorgoed veranderde

Thuis praatte ik nog nauwelijks over mijn problemen, want ik had inmiddels de overtuiging gecreëerd dat mijn problemen er niet toe deden. Ik zag dat mijn ouders het al druk genoeg hadden. Daarnaast hadden mijn ouders extra zorgen over mijn oudere zus. Er werd namelijk autisme geconstateerd en hulp lag destijds niet voor het oprapen. Mijn zus werd van het kastje naar de muur gestuurd en dat deed mijn ouders veel verdriet.

Ik wilde mijn ouders daarom niet opzadelen met nog meer ‘problemen’. Dus trok ik mij steeds meer terug en zocht mijn toevlucht in het uitgaansleven, extreem veel sporten en weinig eten. Alles om niet te hoeven dealen met mijn emoties en het gevoel niet goed genoeg te zijn.

Na een aantal jaar van zelfverwaarlozing vond mijn lichaam het genoeg geweest. In december 2018 kreeg ik een burn-out. Achteraf gezien DE wake-up call die mijn leven compleet veranderde.

Daar was ze weer: het nieuwsgierige meisje van vroeger

Dankzij mijn burn-out zette ik alles op alles om antwoord te krijgen op die ene vraag: hoe kom ik weer in verbinding met mijzelf, met mijn innerlijke kracht, zodat ik mijn fijnste leven kan creëren?

Ik besloot om mijn hart te volgen en nam ontslag van mijn baan in loondienst in de verpleging, zodat ik ruimte had voor mijn zoektocht. Ik verslond het ene na het andere boek over persoonlijke ontwikkeling, de anatomie en psychologie van de mens en ging vele trainingen af. Ik ging experimenteren met de geleerde technieken en verdomd… binnen no-time voelde ik mij een compleet nieuw mens! Ik voelde mij weer gelukkig en kon het bijna niet geloven hoe simpel het kan zijn.

Van minderwaardigheidscomplex naar zelfverzekerde vrouw

Ik weet nog dat ik dacht: “waarom worden deze persoonlijke ontwikkelingstechnieken niet op school geleerd? Dan zouden er zoveel meer gelukkige mensen zijn!” En zo vond ik mijn levensmissie, namelijk: zoveel mogelijk mensen te helpen een krachtige verbinding met zichzelf te maken, zodat ze meer rust en vertrouwen in hun leven ervaren en zich letterlijk en figuurlijk lekkerder in hun vel voelen.

Met 0,0 ondernemerservaring begon ik een eigen praktijk om deze missie te vervullen. Na een aantal opleidingen begon ik met het geven van huidverbeterende behandelingen en leefstijl advies. Nog geen jaar later zat mijn praktijk hartstikke vol en mocht ik de leukste klanten helpen om lekkerder in hun vel te zitten. Zelfs de lockdowns weerhielden mij er niet van om mijn omzet ieder jaar te verdubbelen.

En toen kwam weer dat onderbuik gevoel dat aangaf dat er iets niet klopte

Super irritant vond ik dat! Ik weet nog dat ik dacht: “Ik heb het toch allemaal goed voor elkaar… wat moet ik dan?”. Maar als ik één ding heb geleerd van mijn burn-out, dan is het wel dat ik naar mijn onderbuik gevoel moet luisteren.

Ik ging op retraite naar het buitenland en vond het antwoord. Als huidverbeterspecialist kon ik mijn klanten niet op een dieper level helpen. Ik wil mensen helpen met het doorbreken van patronen die ze ervan weerhouden om hun leven vol rust en vertrouwen te leven.

Na een succesvolle pilot waarbij ik een aantal dames mocht coachen, besloot ik om afscheid te nemen van mijn huidverbeteringspraktijk. Mijn omgeving verklaarde mij voor gek, maar ook dit keer voelde ik zo sterk dat ik dit moest doen.

Now it’s your time to shine!

 

Je bent niet voor niets hier terrecht gekomen. Je loopt vast op één of misschien wel meerdere gebieden in je leven. Je bent op zoek naar een passende oplossing en vraagt je nu wellicht af of mijn hulp je zou kunnen helpen. Only one way to find out! Vul het onderstaande contactformulier in met je vraag.

Laten we samen kijken of we een goede match zijn. Vertel me wie je bent en waar je momenteel tegenaan loopt. Dan kan ik je in alle eerlijkheid vertellen of ik je verder kan helpen. Is dat niet het geval, dan verwijs ik je graag door naar iemand waarvan ik denk dat diegene jou kan helpen. Mijn levensmotto is namelijk: “Do as you would be done by” (behandel anderen zoals je ook behandeld wilt worden). Dit staat letterlijk op mijn lijf getatoeëerd 😉

Ik beantwoord mijn berichten van maandag t/m vrijdag binnen 2 werkdagen.